ePuumerkki

Puumerkin extranet-verkkopalvelu

Puumerkin extranet-verkkopalvelu eli ePuumerkki on luotu nopeuttamaan ja helpottamaan yhteistyötä asiakkaan ja Puumerkin välillä.


Kanava yhteydenpitoon

ePuumerkki tuo asiointiin ja ostamiseen helppoutta. ePuumerkki on kanava asiakkaan ja Puumerkin väliseen yhteydenpitoon, ja se on avoinna ympäri vuorokauden. Verkkopalveluasiakkuus mahdollistaa pääsyn Puumerkin järjestelmätietoihin, joten ajantasainen tuotteiden hinta- ja saatavuustieto on koko ajan helposti saatavilla. Ajansäästöä ePuumerkki tuo etenkin kiireisinä sesonkeina, kun Puumerkin vastuumyyjää ei tarvitse tavoitella puhelimitse tai sähköpostilla.


Työkalu bisnekseen

ePuumerkki tuo toimintaan varmuutta ja tehokkuutta. Tuotteiden hinnat ja saatavuus ovat  nopeasti ja luotettavasti selvitettävissä, kun niitä tarvitaan kaupan solmimiseen, urakkatarjouksen laskemiseen tai tuotannon suunnitteluun. ePuumerkin käyttö vähentää varastoinnin tarvetta, sillä tuotteen voi tilata verkkopalvelusta vasta kun sen tarvitsee. Lisäksi ePuumerkki toimii työkaluna tarvesuunnittelussa. Hankintojen suunnittelu tuo liiketoimintaan vakautta ja materiaalivirta pysyy katkeamattomana. Verkkopalvelusta saatava reaaliaikainen tuotteen saatavuustieto takaa toimitusvarmuuden.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Pasi Virkkunen
Sähköisen kaupan ratkaisut

p. 040 868 5743
Sähköposti

Pasi Virkkunen

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä