ROCKWOOL Finland Oy

ROCKWOOL Finland Oy

ROCKWOOL-konserni on maailman johtava kivivillaeristeiden valmistaja. ROCKWOOL tarjoaa täyden valikoiman tehokkaita ja kestäviä eristystuotteita rakennusteollisuudelle. Eristystuotteet pohjautuvat innovatiiviseen kivivillateknologiaan ja tänä päivänä ROCKWOOL-konserni on maailman johtava kivivillaeristeiden valmistaja.

ROCKWOOL on lähtöisin Tanskasta ja tuottaa kivivillaeristeitä nykyään 27:ssä tehtaassa kolmessa maanosassa (Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Aasia). ROCKWOOL-konsernilla on lisäksi maailmanlaajuinen myyntitoimistojen, jakelijoiden ja yhteistyökumppanien verkosto. ROCKWOOL-tuotteita on asennettu kaikenlaisiin asuin-, toimisto- ja teollisuusrakennuksiin, Lontoon O2 Areenan ja Hong Kongin lentokentän kaltaisista suuren profiilin projekteista kotitalouksiin, paikallisiin sairaaloihin ja kouluihin.

ROCKWOOL-kivivillaeristeet valmistetaan yhdestä luonnon runsaimmista resursseista – vulkaanisesta kivestä. Kaikki ROCKWOOL-eristystuotteet omaavat loistavan palo-, ääni- ja lämmöneristyskyvyn yhdessä elinikäisen kestävyyden kanssa, jotka tekevät niistä kestävän ja kustannustehokkaan valinnan.

^

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä