Koskisen Oy

Koskisen Oy

Koskisen on yli satavuotias puulle omistautunut perheyritys. Yrityksen toimintaa ohjaavat arvot: rohkeus, luovuus ja tuloksellisuus. Kalevi Koskisen sanat: ”Jos et tiedä, mitä teet, tee ainakin eri lailla kuin muut”, ovat olleet tärkeä ohjenuora Koskisen matkalla kansainvälisesti tunnetuksi puutuotteiden valmistuksen erikoisosaajaksi.

Yhtiön tuotantolaitoksista saha, höyläämö, kattoristikkotuotanto, vaneritehdas ja Suomen ainoa lastulevytehdas sijaitsevat Päijät-Hämeessä Kärkölässä. Koskisen lastulevyteollisuus tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman perinteisiä lastulevytuotteita.

Vastuullisuus ja ympäristönäkökohdat ovat vahvasti esillä yhtiön tuotekehityksessä ja toimittajavalinnoissa. Koskisen on ollut edelläkävijä ympäristön huomioinnissa suomalaisessa metsäteollisuudessa ja on saanut tunnustusta tehdyistä toimenpiteistä. Koskisen on muun muassa ensimmäinen suomalainen puutuoteteollisuuden yritys, jolle myönnettiin ISO 14001 –sertifikaatti tunnustuksena ympäristöystävällisestä toiminnasta jo vuonna 1997. Lisäksi Koskisen Oy:lle on myönnetty ISO 9001 –laatusertifikaatti 1995 sekä OHSAS 18001 –terveys- ja turvallisuussertifikaatti vuonna 2001.

^

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä