Vaneri 12 x 1200 x 2700 WISA® -Multiwall Spruce

Kuusivaneri rakenteelliseen käyttöön

WISA-Multiwall Spruce on kestävä ja kevyt muovipinnoitettu, rakenteelliseen käyttöön soveltuva kuusivanerilevy. Levyn molemmilla pinnoilla on osittain läpikuultava polypropeenipinnoite, joka toimii täytenä kosteussulkuna. Käyttövalmista muovipintaa ei tarvitse erikseen pintakäsitellä ja se on helppo puhdistaa, mikä säästää rakentajan aikaa. Lisäksi kuusivaneri on kevyt käsitellä ja työstää.WISA-Multiwall Spruce soveltuu teollisen rakentamisen käyttökohteisiin, joissa levyn tekniset ominaisuudet ovat ulkonäköä tärkeämpiä.

Tuotetiedot
Mitta 12 x 1200 x 2700 mm
Peruslevy Ristiinliimattua kuusivaneria
Pinta Molemmilla pinnoilla osittain läpikuultava polypropeenipinnoite, valkoinen RAL9010 ja harmaa RAL7001. Reunat maalattu valkoisella.
Liimaus Säänkestävä liimaus
Käyttökohteet Teollinen rakentaminen, etenkin varastojen ja hallien sisäverhous.
Varastointi
WISA-Multiwall Spruce on säilytettävä säältä ja kosteudelta suojassa. Levyt tulee varastoida vaakatasossa, tasaisella alustalla. Levyt on pakattu lialta ja pölyltä suojaavaan pakkaukseen.
Asennus
Ilmankosteuden vaihtelut voivat aiheuttaa mittamuutoksia levyissä. Asennuksen yhteydessä tulee jättää 1-2 mm:n liikkumavara vanerilevyjen väliin. Vaneria voi työstää tavallisilla käsityökaluilla.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä