ThermoWood® 42 x 140 SHP ympärihöylätty

Lämpöpuuta ympäristöystävälliseen piharakentamiseen

ThermoWood® on kaunis, kestävä ja ekologinen tuote piha- ja puutarharakentamiseen. Sen valmistus perustuu lämpöön ja vesihöyryyn, joten se on täysin myrkytön. Puun lämpökäsittely parantaa huomattavasti sen lahon kestävyyttä ja mittapysyvyyttä, joten terassit, aidat ja säleiköt pysyvät alkuperäisessä muodossaan. ThermoWood-tuotteissa ei myöskään ole ulkonäköä haittaavia pihkavuotoja.

Tuotetiedot
Raaka-aine Mänty
Mitta 42 x 140 mm
Käyttökohteet Käyttökohteet Terassit, aidat, säleiköt
Toimitusyksikkö jm
Asennus
Lämpöpuuta on helppo työstää eikä asentaminen juuri poikkea vastaavista muista puumateriaaleista. Asennuksessa on käytettävä ruostumattomia kiinnittimiä ja ruuveja, kuten painekyllästetyssä puussakin. Terassilautoihin on muoviset piilokiinnikkeet. Halkeamisen välttämiseksi ruuvikiinnityksessä suositellaan esiporausta ja kiinnittimien sijoittamista riittävän kauas kappaleen reunoista.
Huolto
Muiden puutuotteiden tapaan myös lämpöpuutuotteita on ulkokäytössä huollettava ja pidettävä puhtaana. Mikäli haluat ruskean terassin, käsittele se heti asennuksen jälkeen ruskeasävytetyllä puuöljyllä ja toista käsittely säännöllisesti. Mikäli haluat luonnollisen harmaan terassin, anna sen harmaantua auringon valon vaikutuksesta ja vasta sitten lisää väritön öljy.
Hävittäminen
ThermoWood® on ympäristöystävällinen luonnontuote, jonka voi hävittää polttamalla.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä