Luna TWPC 26 x 140 Terassilauta

Helppohoitoinen ja kestävä komposiitti moderniin piharakentamiseen

Luna TWPC  on suunniteltu kestämään vaihtelevissa olosuhteissa. Komposiittimateriaali säilyy näyttävänä ja ryhdikkäänä pitkään hyvän säänkestävyyden, helppohoitoisuuden ja muotopysyvyyden ansiosta.  Materiaalin pinta on miellyttävän tuntuinen ja erittäin pitävä myös märkänä. Ontelorakenne mahdollistaa piilokaapeloinnin valaistus- ja lämmitysratkaisuille.

Luna TWPC -terassilaudasta on saatavilla kolme värivaihtoehtoa: grafiitinharmaa, hopeanharmaa ja mokkaruskea. Väri asettuu lopulliseen sävyynsä 6-12 vkon aikana, riippuen UV-säteilyn määrästä. Terassilaudan toinen puoli on harjaamaton ja toinen harjattu
sileällä uralla.

Luna TWPC -komposiitti valmistetaan Lunawoodin lämpöpuun valmistuksessa sivutuotteena syntyvästä lämpöpuukuidusta sekä korkealaatuisista muovipolymeereistä. Polypropeeni yhdessä lämpöpuun kanssa tekee tuotteesta erittäin kosteuden kestävän. Valmistuksessa käytetty puumateriaali on 100 % kierrätettyä.

Huom! Kuvien värimallit ovat suuntaa-antavia, kuvissa on pyritty esittämään tuotteen sävy UV-säteilyn vaikutuksen jälkeen.

Tuotetiedot
Raaka-aine Lämpöpuukuitu, muovipolymeerit
Mitta 26 x 140
Pituus 4 m
Värivaihtoehdot Grafiitinharmaa, hopeanharmaa ja mokkaruskea
Käyttökohteet Terassit, portaat, tasot, laiturikatteet, julkisten alueiden-, hotellien-, ravintoloiden-, ja uima-allasalueiden katteet
Toimitusyksikkö jm
Asennus
Luna TWPC -terassi on nopea rakentaa ja vaatii vähemmän kiinnittämistä kuin perinteinen terassi. Terassilautojen kiinnittämiseen on käytettävä sitä varten suunniteltuja kiinnikkeitä. Asennuksen voi huolitella koristelistoilla ja päätytulpilla, joita löytyy terassilautoja vastaavissa väreissä.

Terassimateriaalin työstämiseen sopivat samat työkalut kuin tavallisen puunkin työstämiseen.

Katso liitteenä olevat erilliset asennusohjeet.
Huolto
Helppohoitoinen Luna TWPC ei tarvitse vuosittaista pintakäsittelyä, kuten useimmat terassimateriaalit. Terassin voi puhdistaa tarvittaessa lämpimällä vedellä ja harjalla tai painepesurilla huolto-ohjeiden mukaisesti.
Hävittäminen
Tuotetta voidaan hävittää pieniä määriä tavallisen puun polttamisen yhteydessä. Suuremmat määrät suositellaan hävitettäväksi muun rakennusjätteen mukana. Poltettaessa tuote muodostaa enemmän lämpöä kuin normaali puu.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä