Effex® Silver -sisustuspaneeli, helmiäissävy, TILAUSTUOTE

Uniikki, moderni ja aidosti luonnollinen valinta

Effex Silverissä ovat  kaikki Effex  Design -sisustuspaneelin hyvät ominaisuudet, ja lisäksi valkoinen sävy korostuu aivan uudella tavalla helmiäislakkapinnan avulla. Effex Silver antaa seinälle ja katolle ylellisen vaikutelman. Valaistuksen muuttuessa pinnan sävy vaihtelee matasta kauniin hopeisen helmeilevään.

Effex Design -sisustuspaneelit tarjoavat yksilöllisiä sisustusratkaisuja seinien ja kattojen verhoiluun. Effex-tuotteissa yhdistyvät moderni teknologia sekä innovatiivinen puuntyöstäminen. Puun luontaista vahvuutta ja kestävyyttä on parannettu luomalla oksaton, ulkoasultaan linjakas sisustusmateriaali, joka luo kohteeseen kuin kohteeseen laadukkaan ja ajattoman ilmapiirin.

Tuotetiedot
Raaka-aine Korkealaatuinen, sormijatkettu oksaton mänty
Mitta 10 x 212 x 2010 mm, hyötyleveys 200 mm ja -pituus 2000 mm
Profiili STS päätypontattu
Pintakäsittely Sileäksi hiottu, pohja-aine vesiliukoinen vaha tai sävytetty puunsuoja, pinnassa helmiäislakka Lacroma EX1620)
Värivaihtoehdot Pearl Snow
Pakkaus Paketti: 5 kpl / 10 jm / 2,0 m² (peittoneliö)
- Lava: 250 kpl / 500 jm / 100 m² (peittoneliö)
Käyttökohteet Kuivien sisätilojen seinät ja katot
Toimitusyksikkö
EAN 6438116285495
Ominaisuudet
Koska kyse on aidosta puutuotteesta, huomioithan, että paneelin sävyt saattavat muuttua UV-valon vaikutuksesta. Puun luonnollisista ominaisuuksista johtuen on jokainen paneeli yksilöllinen väriltään ja kuvioltaan. Värin ja kuvion vaihtelevuus on tuotteen ominaisuus ei vika.

Effex Design -sisustuspaneelia ei suositella talvikaudella kylmillään oleviin vapaa-ajan asuntoihin.
Varastointi
Paneeli on varastoitava kosteudelta ja auringolta suojassa. Paneelit on hyvä tuoda sisätiloihin muutama vuorokausi ennen asennusta. Tekemällä suojamuoveihin viiltoja tuotteet ilmastoituvat paremmin.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Effex Design -sisustuspaneeli on asennusta vaille valmis sisustusmateriaali. Paneelit voidaan asentaa suoraan koolaukseen naulaamalla. Suositelltu koolausväli on seinillä k600 ja katossa k400. Asennus tasaiselle ja irtoamattomalle alustalle voidaan tehdä myös liimaamalla. Tuotteen mitoitus mahdollistaa yhteensopivuuden muiden sisustustuotteiden kanssa.
Huolto
Effex-seinän tai -katon voi pyyhkiö nihkeällä liinalla, mielellään lähes kuivalla mikrokuituliinalla. Effex-tuotteiden puhdistuksessa ei suositella pesuaineiden käyttöä.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä