Effex® Design -sisustuspaneeli, sävy Coal, TILAUSTUOTE

Uniikki, moderni ja aidosti luonnollinen valinta

Effex Design -sisustuspaneeli tarjoaa yksilöllisiä sisustusratkaisuja seinien ja kattojen verhoiluun. Effex-tuotteissa yhdistyvät moderni teknologia sekä innovatiivinen puuntyöstäminen. Puun luontaista vahvuutta ja kestävyyttä on parannettu luomalla oksaton, ulkoasultaan linjakas sisustusmateriaali, joka luo kohteeseen kuin kohteeseen laadukkaan ja ajattoman ilmapiirin.

Sopivan värin voi valita valmiista värimallistosta. Sisustuspaneelista löytyy myös täysin käsittelemätön natural-paneeli, jota voi käyttää pohjana yksilölliselle värille. Käsittelemättömän paneelin voi värjätä maalaamalla, vahaamalla tai lakkaamalla.

Tuotetiedot
Raaka-aine Korkealaatuinen, sormijatkettu oksaton mänty
Mitta 10 x 212 x 2010 mm, hyötyleveys 200 mm ja -pituus 2000 mm
Profiili STS päätypontattu
Pinta Sileäksi hiottu, sävytetty puunsuoja (Sherwin-Williams SX904-sävyt)
Väri Coal
Pakkaus Paketti: 5 kpl / 10 jm / 2,0 m² (peittoneliö)
- Lava: 250 kpl / 500 jm / 100 m² (peittoneliö)
Käyttökohteet Kuivien sisätilojen seinät ja katot
Toimitusyksikkö
EAN 6438209000097
Vastaavuusvärit
Pinotex puunsuojakartta 5 Ebenholtsi

Aineen levitysmäärä vaikuttaa voimakkaasti lopputulokseen eikä käsin tehty pintakäsittely vastaa visuaalisesti teollista pintakäsittelyä. Testaa levitysmäärää pieneen hukkapalaan ja anna värin kuivua. Tuotteen alkuperäinen pintakäsittelyaine on tyypiltään vesiohenteinen puunsuoja.
Ominaisuudet
Koska kyse on aidosta puutuotteesta, huomioithan, että paneelin sävyt saattavat muuttua UV-valon vaikutuksesta. Puun luonnollisista ominaisuuksista johtuen on jokainen paneeli yksilöllinen väriltään ja kuvioltaan. Värin ja kuvion vaihtelevuus on tuotteen ominaisuus ei vika.

Effex Design -sisustuspaneelia ei suositella talvikaudella kylmillään oleviin vapaa-ajan asuntoihin.
Varastointi
Paneeli on varastoitava kosteudelta ja auringolta suojassa. Paneelit on hyvä tuoda sisätiloihin muutama vuorokausi ennen asennusta. Tekemällä suojamuoveihin viiltoja tuotteet ilmastoituvat paremmin.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Effex Design -sisustuspaneeli on asennusta vaille valmis sisustusmateriaali. Paneelit voidaan asentaa suoraan koolaukseen naulaamalla. Suositeltu koolausväli on seinillä k600 ja katossa k400. Asennus tasaiselle ja irtoamattomalle alustalle voidaan tehdä myös liimaamalla. Tuotteen mitoitus mahdollistaa yhteensopivuuden muiden sisustustuotteiden kanssa.
Huolto
Effex-seinän tai -katon voi pyyhkiö nihkeällä liinalla, mielellään lähes kuivalla mikrokuituliinalla. Effex-tuotteiden puhdistuksessa ei suositella pesuaineiden käyttöä.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä