Effex® Design -saunapaneeli, sävy Natural, TILAUSTUOTE

Ainutlaatuinen, ajaton ja lämmin valinta

Korkealaatuinen Effex Design -saunapaneeli on PEFC-sertifioidusta männystä valmistettu saunasisustamisen tuote. Sen viivamaisen linjakas ja moderni ilme antaa sisustukseen lämpöä ja ajatonta kauneutta.  Paneeli voidaan asentaa sekä vaakaan että pystyyn, jolloin kokonaisuudesta muodostuu joko moderni tai klassinen. Effex-saunapaneelit on suunniteltu erityisesti saunojen ja kylpyhuoneiden puuverhouksiin, ja 14 mm:n paksuisena Natural soveltuu myös kovassa käytössä oleviin julkisiin saunoihin ja pesutiloihin kuten uimahallit. Puuvalmiin saunapaneelin voi käsitellä haluamallaan pintakäsittelyaineella kuten saunasuojalla tai -vahalla.

Tuotetiedot
Raaka-aine Korkealaatuinen, sormijatkettu mänty
Mitta 14 x 112 x 2010 mm, hyötyleveys 100 mm ja -pituus 2000 mm
Profiili STS, päätypontattu
Menekki 10,5 jm/m²
Pinta Sileäksi hiottu
Pakkaus Paketti: 8 kpl / 16 jm / 1,60 m² (peittoneliö)
- Lava: 360 kpl / 720 jm / 72,0 m² (peittoneliö)
Käyttökohteet Saunojen ja kylpy- sekä pukuhuoneiden puuverhous. Soveltuu myös julkisiin saunoihin ja pesutiloihin kuten uimahalleihin.
Toimitusyksikkö
EAN 6438116286508
Pintakäsittely
Natural-paneeli on puuvalmis ja se voidaan käsitellä puunsuojalla, ulkokuullotteella, öljyllä, vahalla, lakalla tai maalilla käyttökohteen mukaan.
Ominaisuudet
Kuumassa tuote hikoilee pihkaa, mutta oksattomuutensa ansiosta se on vähäisempää tavallisiin oksaisiin mäntypaneeleihin verrattuna.
Varastointi
Paneeli on varastoitava kosteudelta ja auringolta suojassa. Paneelit on hyvä tuoda sisätiloihin muutama vuorokausi ennen asennusta. Tekemällä suojamuoveihin viiltoja tuotteet ilmastoituvat paremmin.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Asenna paneelit naaraspontista piilonaulaamalla seinään (koolaus k600) tai kattoon (koolaus k400).
Huolto
Effex-saunapaneelin pinnat voidaan käsitellä uudelleen käyttökohteeseen soveltuvalla tuotteella kuten puunsuojalla, ulkokuullotteella, öljyllä, vahalla, lakalla tai maalilla. Tuotteen pintakäsittely suojaa veden tunkeutumiselta, lialta, homeelta ja osittain myös ilmankosteuden värjäämiltä.

Paneloidut seinä- ja kattopinnat voi pyyhkiä nihkeällä mikrokuituliinalla. Seiniä ei saa suihkuttaa tai pestä juoksevalla vedellä. Puhdistuksessa ei suositella käytettäväksi pesuaineita.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä