Effex® Design -saunapaneeli, sävy Dusk

Ainutlaatuinen, ajaton ja lämmin valinta

Korkealaatuinen Effex Design -saunapaneeli on PEFC-sertifioidusta männystä valmistettu saunasisustamisen tuote. Sen viivamaisen linjakas ja moderni ilme antaa sisustukseen lämpöä ja ajatonta kauneutta.  Sitä voidaan asentaa sekä vaakaan että pystyyn, jolloin kokonaisuudesta muodostuu joko moderni tai klassinen. Paneelit on suunniteltu erityisesti saunojen ja kylpyhuoneiden puuverhouksiin, mutta niitä voi asentaa myös kodin muihin tiloihin.

Tuotetiedot
Raaka-aine Korkealaatuinen, sormijatkettu mänty
Mitta 10 x 108 x 2010 mm, hyötyleveys 96 mm ja -pituus 2000 mm
Profiili STS, päätypontattu
Menekki 10,3 jm/m²
Pintakäsittely Vesiohenteinen ja vesipohjainen saunasuoja (Sherwin-Williams SX1420)
Väri Dusk
Pakkaus Paketti: 5 kpl / 10 jm / 0,96 m² (peittoneliö)
- Lava: 500 kpl / 1000 jm / 96,0 m² (peittoneliö)
Käyttökohteet Saunojen ja kylpy- sekä pukuhuoneiden puuverhous
Toimitusyksikkö
EAN 6438116288762
Ominaisuudet
Kuumassa tuote hikoilee pihkaa, mutta oksattomuutensa ansiosta se on vähäisempää tavallisiin oksaisiin mäntypaneeleihin verrattuna.
Varastointi
Paneeli on varastoitava kosteudelta ja auringolta suojassa. Paneelit on hyvä tuoda sisätiloihin muutama vuorokausi ennen asennusta. Tekemällä suojamuoveihin viiltoja tuotteet ilmastoituvat paremmin.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Asenna paneelit urospontista piilonaulaamalla seinään (koolaus k600) tai kattoon (koolaus k400).
Huolto
Effex-saunapaneelin pinnat voidaan käsitellä uudelleen vesiohenteisilla pintakäsittelyaineilla kuten puunsuojalla, öljyllä tai vahalla. Tuotteen pintakäsittely suojaa veden tunkeutumiselta, lialta, homeelta ja osittain myös ilmankosteuden värjäämiltä.

Paneloidut seinä- ja kattopinnat voi pyyhkiä nihkeällä mikrokuituliinalla. Seiniä ei saa suihkuttaa tai pestä juoksevalla vedellä. Puhdistuksessa ei suositella käytettäväksi pesuaineita.
Vastaavuusvärit
Tikkurilan Valtti-kuullotteet ja -puuöljyt 5088 Turve

Aineen levitysmäärä vaikuttaa voimakkaasti lopputulokseen eikä käsin tehty pintakäsittely vastaa visuaalisesti teollista pintakäsittelyä. Testaa levitysmäärää pieneen hukkapalaan ja anna värin kuivua. Tuotteen alkuperäinen pintakäsittelyaine on tyypiltään vesiohenteinen puunsuoja.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä