Wicco Valmispaneeli 15 x 95 STS, peittomaalattu

Päätypontatulla paneelilla nopeasti ja helposti uusi pinta seiniin sekä kattoihin.

Korkealaatuiset Wicco -valmispaneelit ovat valikoiduista raaka-aineista valmistettuja laatutuotteita. Puupinta luo lämpimän ilmapiirin ja antaa samalla tunnelmallisen ja kodikkaan vaikutelman. Korkealuokkainen paneelin työstöjälki viimeistelee sisustuksesi. Paneelit sopivat myös hyvin yhdistettäviksi esimerkiksi tapettituotteisiin.

Tuotetiedot
Profiili STS, 4 mm rako
Mitta 15 x 95 mm
Pituus 2370 mm ja 4770 mm
Menekki 11,5 jm / m²
Pakkaus 6 kpl
Käyttökohteet Katot ja sisäseinät, myös kosteat tilat (ei suoraa vesikontaktia).
Toimitusyksikkö jm
Pintakäsittely
Paneelit on peittomaalattu tehtaalla kolmelta sivulta vesiohenteisella valkopigmentoidulla maalilla. Näin käsitellyissä tuotteissa ei tule näkyviin häiritsevää, vaaleata raitaa ponttiliitoksessa, vaikka paneeli kutistuisi sisäilman suhteellisen kosteuden alentuessa.

Mikäli tuote asennetaan kosteaan tilaan, kappaleiden katkaisupinnat on käsiteltävä esim. maalilla tai lakalla.
Varastointi
Varastoi paneelit kosteudelta ja auringolta suojatussa paikassa. Ennen asennusta paneelien tulee tasaantua omassa suojamuovissaan asennustilassa muutaman vuorokauden.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Asenna paneelit välittömästi muovikalvon poistamisen jälkeen.Käytä maksimissaan 600 mm koolausväliä. Ennen asennusta varmista paneloitavan tilan ristimitta.

Asennus tasaiselle ja irtoamattomalle alustalle, esim. betonille, voidaan tehdä myös liimaamalla. Tällöin koolausta ei tarvita. Paneelien asennuksessa on tärkeää saada aloitusrivi ehdottomasti suoraan. Käytä värilankaa tai laseria suoruuden varmistamiseksi.

Voit kiinnittää paneelit naulaamalla urospontista. Asenna paneelit huoneeseen lankeavan päivänvalon suuntaisesti tai urospontti valoa vasten. Lyö paneelit yhteen vasaraa ja lyöntikalikkaa apuna käyttäen. Varmista pontin pohjaanmeno.

Mikäli tuote asennetaan kosteaan tilaan, kappaleiden katkaisupinnat on käsiteltävä esim. maalilla tai lakalla.
Huolto
Huolloksi suositellaan kevyttä hiontaa ja tämän jälkeen käsittelyä valitulla aineella.
Hävittäminen
Tuote on ekologinen. Käytetyn paneelin tai hukkapalan voi hävittää polttamalla. Tuotteesta ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan, eikä tuote sisällä myrkkyjä tai haitallisia kemikaaleja. Pakkauksen suojakääreen voi kierrättää.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä