Wicco Sisäverhouspaneeli 14 x 120 STP TK PP, valkovahattu

Päätypontatulla paneelilla siistit jatkokset, vähemmän asennushukkaa

Valmiiksi pintakäsitelty paneeli on heti asennusvalmis. Saat nopeasti kotiisi luonnollisen ja hengittävän seinäpinnan. Tuote on ekologinen eikä siitä vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan.

Tuotetiedot
Raaka-aine Terveoksainen kuusi (TK)
Profiili STP
Mitta 14 x 120 mm
Pituus 2370 mm, 4500 mm
Menekki 9,1 jm/m²
Paketointi Kutistekalvopakkaus, pakkauksessa 6 kpl
Käyttökohteet Katot ja sisäseinät, myös kosteat tilat (ei suoraa vesikontaktia).
Toimitusyksikkö jm
Pintakäsittely
Tehtaalla paneelit on käsitelty vesiohenteisella valkovahalla. Tuotteet on vahauksen jälkeen kiillotettu. Valkovahassa on UV-suoja-ainetta, joka säilyttää värisävyn pitempään halutun vaaleana sekä estää kellastumista.

Valkovahattu paneeli on hengittävä puupinta, eikä siitä vapaudu haitallisia päästöjä.

Mikäli tuote asennetaan kosteaan tilaan, kappaleiden katkaisupinnat on käsiteltävä esim. maalilla tai lakalla.
Varastointi
Varastoi paneelit kosteudelta ja auringolta suojatussa paikassa. Avaa paneeliniput vasta asennuksen edetessä. Ennen asennusta paneelien olisi hyvä antaa tasaantua omassa suojamuovissaan asennustilassa muutaman vuorokauden.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Asenna paneelit välittömästi muovikalvon poistamisen jälkeen. Käytä maksimissaan 600 mm koolausväliä. Ennen asennusta varmista paneloitavan tilan ristimitta.

Päätypontattujen paneelien asennuksessa on tärkeää saada aloitusrivi ehdottomasti suoraan, jotta asennuksen edetessä päätypontit eivät hammasta. Käytä värilankaa tai laseria suoruuden varmistamiseksi. Lähtörivin jälkeen seuraavat paneelirivit aloitetaan aina edellisestä rivistä jääneellä kappaleella.

Voit kiinnittää paneelit naulaamalla kaksi naulaa (läpinaulaus Dyckert-naulalla) jokaiseen kiinnityskohtaan tai naulata urospontin tasopinnan ja pyöristyksen taitteesta.

Naarasponttikiinnitystä ei suositella 120 mm leveälle paneelille.

Asenna paneelit huoneeseen lankeavan päivänvalon suuntaisesti tai urospontti valoa vasten. Lyö paneelit yhteen vasaraa ja lyöntikalikkaa apuna käyttäen. Varmista pontin pohjaan meno.

Mikäli tuote asennetaan kosteaan tilaan, kappaleiden katkaisupinnat on käsiteltävä esim. maalilla tai lakalla.

Puu on luonnontuote, jolloin jokainen paneeli on ainutlaatuinen syy- ja oksarakenteeltaan. Tuote on lajiteltu RT-kortin RT 21-10626 mukaisesti.
Huolto
Huolloksi suositellaan kevyttä hiontaa ja sen jälkeen käsittelyä vesiohenteisella vahalla tai vesiohenteisella sisälakalla.
Hävittäminen
Tuote on ekologinen. Käytetyn paneelin tai hukkapalan voi hävittää polttamalla. Tuotteesta ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan, eikä tuote sisällä myrkkyjä tai haitallisia kemikaaleja. Pakkauksen suojakääreen voi kierrättää.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä