Wicco Hirsipaneeli 19 x 169 STH OK, valkovahattu

Massiivinen ja leveä hirsipaneeli on nopea asentaa

Puulla teet helposti erityylisiä sisustuksia. Wicco -hirsipaneeli on ajaton ja elävä materiaali, joka sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin.

Tuotetiedot
Raaka-aine Kuusi
Profiili STH
Mitta 19 x 169
Pituus Lankeavia pituuksia
Menekki 6,3 jm/m²
Paketointi Kutistekalvopakkaus, pakkauksessa 3 kpl
Käyttökohteet Katot ja sisäseinät, myös kosteat tilat (ei suoraa vesikontaktia).
EAN 6438116278602
Toimitusyksikkö jm
Pintakäsittely
Tehtaalla paneelit on käsitelty vesiohenteisella valkovahalla. Tuotteet on vahauksen jälkeen kiillotettu. Valkovahassa on UV-suoja-ainetta, joka säilyttää värisävyn pitempään halutun vaaleana sekä estää kellastumista.

Mikäli tuote asennetaan kosteaan tilaan, kappaleiden katkaisupinnat on käsiteltävä esim. maalilla tai lakalla.
Varastointi
Varastoi paneelit kosteudelta ja auringolta suojatussa paikassa. Avaa paneeliniput vasta asennuksen edetessä. Ennen asennusta paneelien olisi hyvä antaa tasaantua omassa suojamuovissaan asennustilassa muutaman vuorokauden.

Valkovahattu paneeli on hengittävä puupinta, eikä siitä vapaudu haitallisia päästöjä.
Asennus
Tarkistathan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta.

Asenna paneelit välittömästi muovikalvon poistamisen jälkeen. Käytä maksimissaan 600 mm koolausväliä. Ennen asennusta varmista paneloitavan tilan ristimitta.

Paneelien asennuksessa on tärkeää saada aloitusrivi ehdottomasti suoraan. Käytä värilankaa tai laseria suoruuden varmistamiseksi. Lähtörivin jälkeen seuraavat paneelirivit aloitetaan aina edellisestä rivistä jääneellä kappaleella.

Hirsipaneelien kiinnitykseen suositellaan naulausta. Naulana tulisi olla 1,6 mm:n naula, jonka pituus on 60-65 mm. Kaksi naulaa naulataan paneelin läpi ja yksi naula pontista eli kolme naulaa kuhunkin naulauskohtaan. Naulaus suositellaan tehtäväksi 60 cm:n välein. Naarasponttikiinnitystä ei suositella yli 120 mm leveälle paneelille.

Asenna paneelit huoneeseen lankeavan päivänvalon suuntaisesti tai urospontti valoa vasten. Lyö paneelit yhteen vasaraa ja lyöntikalikkaa apuna käyttäen. Varmista pontin pohjaanmeno.

Mikäli tuote asennetaan kosteaan tilaan, kappaleiden katkaisupinnat on käsiteltävä esim. maalilla tai lakalla.

Puu on luonnontuote, jolloin jokainen paneeli on ainutlaatuinen syy- ja oksarakenteeltaan. Tuote on lajiteltu RT-kortin RT 21-10626 mukaisesti.
Huolto
Huolloksi suositellaan kevyttä hiontaa ja sen jälkeen käsittelyä vesiohenteisella valkovahalla tai vesiohenteisella sisälakalla.
Hävittäminen
Tuote on ekologinen. Käytetyn paneelin tai hukkapalan voi hävittää polttamalla. Tuotteesta ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan, eikä tuote sisällä myrkkyjä tai haitallisia kemikaaleja. Pakkauksen suojakääreen voi kierrättää.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä