US WOOD

US WOOD

US WOOD -tuotemerkki on laadun tae. Us Wood Oy:n valmistamat ulkoverhouslaudat ovat valmistettu kotimaisesta huolellisesti lajitellusta ja tarkasti keinokuivatusta kuusipuun sydäntavararasta.US WOOD -ulkoverhouslaudan käyttöpinta on aina hienosahattu, minkä ansiosta maalin tarttuvuus puun pintaan on erinomainen.

Us Woodin kaikki ulkoverhouslaudat ovat saatavissa pohja- ja pintamaalattuina lähes kaikkiin ulkomaalivärikarttojen sävyihin. Pintamaalatuilla ulkoverhouslaudoilla on 10-20 vuoden kunnossapitoväli, joka kattaa sekä pintakäsittelyn että puumateriaalin.

US WOOD -ulkoverhoustuotteista voi valita pitkälle jalostetun piilonaulattavan GOLDin, viimeistelyä vailla olevan SILVERin tai perinteisen BRONZen. Vaativiin kohteisiin on saatavissa korkeimmalla mahdollisella palosuojaluokalla sertifioituja SAFE -ulkoverhouslautoja.

Valikoimaan kuuluvat myös kaikkiin ulkomaalivärikartan sävyihin saatavat talon ulkverhouksen viimeistelytuotteet: jakolistat, nurkka- ja smyygilaudat. Lisäksi aita- ja rimatuotteilla rakentuvat helposti aidat, kaiteet, näkösuojat, katokset sekä pihan koristerakennelmat.

Puuvalmiit ulkoverhouslaudat ja piharakentamisen tuotteet

^

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä