Kingspan Therma TW56 Anselmi 40x600x2600

Valmiiksi pinnoitettu lämmöneristelevy uudis- ja korjausrakentamiseen

Kingspan Therma TW56 Anselmi on valmiiksi pinnoitettu lämmöneristelevy uudis- ja korjausrakentamiseen.  Anselmi -eristelevyt soveltuvat seinien, kattojen ja lattioiden sisäpuoliseen lämmöneristämiseen sekä yhdessä muiden Kingspan eristeiden kanssa myös kylmien tilojen lämmöneristämiseen.

Kingspan Therma TW56 Anselmi on erittäin tehokas lämmöneriste, jolla saa seinärakenteista ohuet ja energiatehokkaat. Hyötykäyttöön jää mahdollisimman paljon neliöitä, lisäksi ovenpielet ja ikkunasyvennykset rakentuvat siroiksi. Tuote on parhaimmillaan remonttikohteissa, joissa uusi eristekerros voidaan asentaa suoraan vanhan terveen rakenteen päälle.

  • Helppoa ja nopeaa lämmöneristämistä
  • Tilaa säästävä
  • Rakenteita suojaava
  • Tutkitusti turvallinen

Tuotetiedot
Koko 600 x 2600 mm, puolipontti pitkillä sivuilla, päädyt suoria
Paksuus 40 mm
Pinnoite Toisella puolella valmiiksi liimattuna 9 mm reunaohennettu kipsilevy ja toisella puolella diffuusiotiivis laminaatti
Solurakenne Suljettu, vettä imemätön
Lämmönjohtavuus λD 0,023 W/mK
Paloluokka B-s1,d0 (Kipsilevyn puoli)
Käyttökohteet Seinä- ja kattorakenteet uudis- ja korjausrakentamisessa
Asennus
Eristelevyn kiinnittäminen on nopeaa ja helppoa, eikä remontoitavia huoneita tarvitse tyhjentää remontin ajaksi. Kevyitä Kingspan-eristelevyjä voidaan leikata, jyrsiä ja porata mittatarkasti. Anselmi sopii sekä kivi- että puurakenteiden kanssa.
Ominaisuudet
Lisälämmöneristeet suojaavat vanhaa rakennetta kosteudelta ja ehkäisevät homevaurioita. Kingspan Therma TW56 Anselmin ansiosta rakenteesta tulee terveen ilmanpitävä, eikä erillistä ilman- tai höyrynsulkukerrosta tarvita. Liitoskohtien tiiveys varmistetaan saumavaahdolla.

Kingspan Therma -eristeet eivät vety, kutistu, lahoa tai homehdu ja niiden lämmöneristysominaisuudet säilyvät muuttumattomina vuosien saatossa. Kingspan-eristeiset ratkaisut täyttävät niille asetetut palomääräykset. Palotilanteessa eriste hiiltyy, mikä estää paloa leviämästä.

Kingspan-eristeet ovat vähäpäästöisiä M1-hyväksyttyjä rakennusmateriaaleja.

Kiinnostuitko tuotteesta tai kaipaatko lisätietoja?

Kuluttaja-asiakkaat

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Ammattiasiakkaat

Etsi lähin Puumerkki

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä