Hunton

Hunton

Hunton Fiber AS on yksi Euroopan johtavista bitumikyllästeisten puukuitulevyjen valmistajista. Yritys valmistaa laajaa valikoimaa puukuitulevyjä ja täydentäviä tuotteita kaikkialle taloon. Tärkeimmät tuotteet ovat bitumikyllästeiset tuulensuojalevyt seiniin ja lattioihin sekä aluskatteet.

Tuulensuojauksella on useita tehtäviä sekä rakennusvaiheessa että valmiissa rakennuksessa. Esimerkiksi ennen ulkovuorauksen asentamista tuulensuojalevyjen tulee sulkea rakennus ja suojata eristeitä ja tiloja sateelta ja tuulelta. Hunton Tuulensuojalevy on ollut markkinoilla yli 40 vuotta, ja se täyttää kaikki hyvälle tuulensuojaukselle asetetut vaatimukset. Hunton Sarket Aluskatelevy on yksinkertainen ratkaisu. Se on vesitiivis, tuulenpitävä, diffuusioavoin, jäykistävä ja erittäin hyvin lämpöä eristävä.

Hunton-tuotteet sopivat erinomaisesti myös korjausrakentamiseen. Puupohjaisilla Hunton-tuotteilla säilytetään vanhan puutalon rakenteiden parhaat ominaisuudet, kuten hengittävyys, kyky sitoa ja luovuttaa kosteutta, kyky varata lämpöä. Samalla rakenteiden tiiveyden ja lämmöneristävyyden parantamisella saavutetaan nykyaikaiselta talolta vaadittava asumismukavuus.

^

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä