Uudenmaan Peltityö Oy - ammattitaitoa ja asiakaskohtaisia ratkaisuja

Uudenmaan Peltityö Oy toteuttaa yli 30 vuoden kokemuksella erilaiset peltisepän- ja kattotyöt aina pienistä korjaustöistä täydellisiin kattoremontteihin. Avain keravalaisen perheyrityksen menestykseen ja tyytyväisiin asiakkaisiin on ollut erikoistuminen ja asiakaskohtaiset ratkaisut, mutta myös oikeat yhteistyökumppanit.

  • Paikallinen perheyritys yli 30 vuoden kokemuksella
  • Kattotöihin erikoistunut peltisepänliike
  • Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti jo vuodesta 2007

Uudenmaan Peltityö Oy on yksi kattoalan pisimpään toimineita ammattilaisia. Yritys toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut sekä korjaus- että uudisrakentamisen kohteisiin Uudenmaan alueella. Suurimmista kattosaneeraajista poiketen Uudenmaan Peltityö toteuttaa myös konesaumakattojen asennustyöt. Paikallinen perheyritys työllistää 20 työntekijää lähes kahden miljoonan euron liikevaihdolla.


Puumerkki toimittaa Uudenmaan Peltityölle sen katto- ja räystäsremonteissa tarvitsemat puutavarat kuten räystäs- ja ruodelaudat, pintamaalatut ulkoverhouslaudat ja vanerit. Yhden omakotitalon kattoremonttiin voidaan tarvita puutavaraa jopa kaksi kilometriä, riippuen remontin laajuudesta. Tarvittaessa Uudenmaan Peltityö Oy toteuttaa katon yläpohjan muutostyöt kohteen vaatimin perustein, sisältäen kattotuolien uusimisen ja jatkamisen. Myös räystäiden pidennyksiä toteutetaan nykyään paljon. ”Käytännössä puutavaraa kuluu eniten uuden ruodelaudoituksen rakentamisessa. Tuuletusrimoja asennetaan pystysuuntaisesti kahteen eri tasoon, jonka jälkeen varsinainen vaakaruodelaudoitus asennetaan paikoilleen vesikatteen mukaisin ruodejaoin”, selittää Uudenmaan Peltityön toimitusjohtaja Ari Puumala puun käyttöä kattoremontissa.


Uudenmaan Peltityön ja Puumerkin yhteistyö on kestänyt jo vuosikymmeniä, lähes peltisepänliikkeen perustamisesta alkaen. ”Yhteistyömme Puumerkin kanssa on ollut alusta alkaen mutkatonta ja sovitut aikataulut ovat pitäneet”, kertoo Janne Puumala, yrityksen myyntijohtaja, ja korostaa samalla aikataulutuksen merkitystä nopeatempoisissa kattoremonteissa. ”Lisäksi yritystemme toimipisteiden sijainti Keravalla on optimaalinen. Asiointi on sujuvaa ja toimituksia on helppo noutaa Puumerkin Keravan toimipisteestä. Paikallisuus on nykypäivänä yhä tärkeämpää”, toteaa Puumala.


Lue lisää Uudenmaan Peltityöstä: www.kattosi.fi

Katso tästä yrityksen esittelyvideo: Uudenmaan Peltityö Oy




Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä