Vastuullisia puutuotteita

Vastuullisuus on yksi toimintamme pääperiaatteista. Pyrimme aina ja kaikkialla toimimaan vastuullisesti ottamalla huomioon toimintamme taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristövaikutukset.

Puumerkki kontrolloi puun alkuperän 100 %:sesti. Huolehdimme siitä, että myymämme puutavara täyttää EU:n lakivaatimukset sekä kansallisten lakien velvoitteet. Puutuotteisiimme on käytetty ainoastaan kestävästi hoidetuista metsistä peräisin olevaa puuta ja ne sopivat hyvin ympäristöluokiteltaviin rakennuksiin (BREEAM-, Joutsenmerkki- tai PEFC-sertifioitavat kohteet).

joutsenmerkitty paivakoti
Joutsenmerkitty päiväkoti Hyvinkäällä. Kuva: Projektiuutiset

Olemme PEFCTM- ja FSC®-sertifioinnin edelläkävijä, jonka toimintaa Det Norske Veritas (DNV) verifioi vuosittain. Osoituksena sitoutumisestamme vastuullisuuteen ja ekologisiin arvoihin saimme keväällä 2012 ensimmäisenä puutavaran jakeluketjuna PEFCTM-sertifikaatin ja vuonna 2013 FSC®-sertifikaatin. Löydät sertifikaattimme täältä.

Molemmat sertifikaattimme kattavat sahatavaran, sen jalosteiden sekä puupohjaisten levyjen suora- ja varastokaupan. Me Puumerkissä haluamme varmistaa, että tieto puun kestävästä alkuperästä välittyy myös asiakkaillemme. 

Lue lisää metsien sertifioinnista ja puun alkuperän seurannasta:

Mäihä3 (2) web
Mäihä, PEFC-sertifioitu puukerrostalo Seinäjoella. Kuva: PEFC Suomi


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä