Käyttövalmis ja palosuojattu WISA@-SpruceFR-vaneri

UPM on tuonut markkinoille uuden palosuojatun ja heti käyttövalmiin WISA@-SpruceFR -vanerin. WISA@-SpruceFR sopii kaikkeen rakentamiseen eikä palosuojaus vaikuta sen muihin ominaisuuksiin tai aiheuta sen kanssa käytettäville muille materiaaleille erityisvaatimuksia. Levyn palonkestävyys on paras puutuotteille myönnettävä luokka B-s1, d0.

UPM Plywoodin tuotepäällikkö Riku Härkösen mukaan uusi palosuojattu WISA-vaneri poikkeaa ainutlaatuisella tavalla kilpailevista tuotteista. "Markkinoilla on ollut joko erittäin kalliita, painekyllästettyjä tai erityistä rakennetta sekä käyttöolosuhdetta edellyttäviä tuotteita", Härkönen kertoo. WISA@-SpruceFR -levyn taakse voidaan asentaessa jättää ilmarako ja silti säilyttää palonsuojaominaisuudet ja paloluokitus.

WISA@-SpruceFR  soveltuu etenkin kantaviin rakenteisiin kuten kattoihin, lattioihin ja seinien levytykseen. Palosuojatun levyn käyttö on helppoa ja turvallista, ja sitä voi sahata ja käsitellä tavallisen vanerilevyn tapaan. Jo valmistusvaiheessa tehty palosuojaus tehostaa projektia säästämällä aikaa, materiaaleja ja kustannuksia.

Uusi palosuojattu WISA-vaneri on tulossa Puumerkin varastoihin, kysy lisää asiantuntevalta vastuumyyjältäsi!

Tutustu tuotekortteihin:
Vaneri 15x2400x1200 kuusi WISA-Spruce FR
Vaneri 18x2400x1200 kuusi TG4 WISA-Spruce FR

Lue lisää tuotteesta:
WISA-SpruceFR -sivut


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä