Industrial Style by EGGER - uutta vai vanhaa?

Industrial sävyt


Pronssin ja harmaan eri sävyjä, rosoisia metallipintoja ja kulunutta puuta. Industrial-tyyli hakee innoituksensa vanhasta tehdasympäristöstä ja sen materiaaleista. Teollista ilmettä on haettu kuoseihin ja pintastruktuureihin eri keinoin. Metallijäljitelmissä tämä näkyy ruosteisina pintastruktuureina, joita korostetaan matta- ja kiiltoefekteillä. Puujäljitelmissä luonnetta tuo metallisten elementtien käyttö ja puun kalkkeutuneet yksityiskohdat.

The EGGER Decorative Collection 2017-2019 tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman kuoseja, pintastruktuureja ja materiaaleja. Olisitko erottanut alkuperäisen pinnan uudesta?
Industrial: Alkuperäinen materiaali
Industrial: F302 ST87
Alkuperäinen materiaali
F302 ST87 Ferro Bronze

The EGGER Decorative Collection 2017-2019 tarjoaa inspiraatiota, ratkaisuja ja kokonaisvaltaisuutta. Mallisto sisältää 300 kuosia, 22 pintastruktuuria ja yli 2000 reunanauhavaihtoehtoa ja se on jaettu yhdeksään eri tyylimaailmaan antamaan inspiraatiota materiaali-, kuosi- ja värivalintoihin. Yhdeksän tyyliä ovat Industrial Style, Handcrafted, Modern Classics, Effective Surfaces, Loft Living, Living Nature, Colour Systems, Colour meets Nature, Nordic Style.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä