Handcrafted by EGGER - käsityötä vai tehdasvalmisteista?

Handcrafted

Rosoista puuta, konjakin sävyistä nahkaa sekä kirjavia kiven ja metallin sävyjä. Handcrafted-tyyli saa inspiraationsa käsin tehdyistä pinnoista ja hienovaraisesta työstöstä. Harjatut puujäljitelmät ja hiekkapuhalletut pinnat korostavat materiaalien luontaisia piirteitä. Käsityötä muistuttava jälki takaa metallisten, harjattujen ja nahkaisten tekstuurien autenttisuuden.

The EGGER Decorative Collection 2017-2019 tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman kuoseja, pintastruktuureja ja materiaaleja. Olisitko erottanut alkuperäisen pinnan uudesta?
Handcrafted_orig
Handcrafted_new
Alkuperäinen materiaali
H3154 ST36 Dark Brown Charleston Oak

The EGGER Decorative Collection 2017-2019 tarjoaa inspiraatiota, ratkaisuja ja kokonaisvaltaisuutta. Mallisto sisältää 300 kuosia, 22 pintastruktuuria ja yli 2000 reunanauhavaihtoehtoa ja se on jaettu yhdeksään eri tyylimaailmaan antamaan inspiraatiota materiaali-, kuosi- ja värivalintoihin. Yhdeksän tyyliä ovat Industrial Style, Handcrafted, Modern Classics, Effective Surfaces, Loft Living, Living Nature, Colour Systems, Colour meets Nature, Nordic Style.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä