Esittelyssä uutuus: Wicco-rustiikkipaneeli

Puumerkin sisustus- ja saunatuotevalikoima on täydentynyt uudella ja monikäyttöisellä Wicco-rustiikkipaneelilla. Liimatusta kuusesta valmistettu rustiikkipaneeli soveltuu kodin kaikkiin tiloihin aina saunaa myöten, ja harmonisen ulkonäkönsä ansiosta se on helposti yhdistettävissä muihin sisustusmateriaaleihin.

Valmiiksi pintakäsitelty

Wicco-rustiikkipaneeli on valmiiksi pintakäsitelty sävytetyllä puunsuojalla tai vahalla. Värejä on kolme; kuultava valkoinen, harmaa ja musta. Hienostuneet sävyt korostavat kauniisti paneelin pintaa peittämättä kuitenkaan puun luonnollista syy- ja oksakuviointia. Valmiista pintakäsittelystä on hyötyä, sillä työnjälki on tasalaatuista ja uusi katto- tai seinäpinta on heti valmis asennuksen jälkeen.

FP13858 Wicco Rustiikkipaneeli kaikki sävyt
Wicco-rustiikkipaneelia on saatavana kuultavana valkoisena, harmaana ja mustana.

Kaikkiin tiloihin

Wicco-rustiikkipaneeli on monikäyttöinen paneeli, ja se näyttää hyvältä niin katossa kuin seinissäkin. Se soveltuu kuivien sisätilojen lisäksi myös kosteisiin tiloihin ja saunoihin, mikäli suoraa vesikosketusta vältetään. Käyttämällä rustiikkipaneelia oleskelu- ja makuuhuoneiden lisäksi kylpytiloissa on kodin pintoihin helppo saada yhtenäinen ilme.

FP13858 Wicco Rustiikkipaneeli valkoinen_lastenhuone2_netti
Helppo asentaa

Wicco-rustiikkipaneeli on helppo asentaa ja sen päätyponttaus vähentää syntyvää hukkaa.  Rustiikkipaneelin mitoitus mahdollistaa normaalipaksuisen väliseinärakenteen, jolloin esim. ovien listoitus voidaan toteuttaa tavallisilla peitelistoilla. Yhdessä paneelipaketissa on aina kaksi peittoneliötä, joten menekin laskeminen on helppoa.

Lisätietoja uusista Wicco-rustiikkipaneeleista saat Puumerkin asiantuntijoilta tai tutustumalla tuotekortteihin:
Tuotekortti, Wicco-rustiikkipaneeli harmaa
Tuotekortti, Wicco-rustiikkipaneeli musta
Tuotekortti, Wicco-rustiikkipaneeli valkoinen

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä