EGGER Design Guide suunnittelijoille

Jokainen projekti alkaa hyvästä ideasta. Miltä sinun ideasi näyttävät? Etsitkö inspiroivia kuosien yhdistelmiä ja uusia tapoja ideoittesi visualisointiin? 

EGGER tukee sinua niin suunnitteluvaiheessa kuin asiakkaan konsultoinnissakin. Design Guiden avulla olet aina valmiina seuraavaan projektiisi ja asiakastapaamiseesi. Design Guide on online-työkalu sekä sitä tukeva kirja, josta löydät kaikki EGGER Decorative Collection 2017-2019 -malliston kuosit, pintastruktuurit ja materiaalit.  Design Guide -työkaluun pääset tästä.

02PI_CO_AM_Designguide_03
Design Guide -materiaalin voit tilata Puumerkistä alla olevalla lomakkeella.


Tilaa EGGER Design Guide -materiaali täyttämällä alla oleva lomake. Mikäli haluat kuulla lisää EGGERin tuotteista tai muista Puumerkin kalustamisen ratkaisuista, voit jättää halutessasi meille lomakkeen avulla myös yhteydenottopyynnön.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Vastuullisuus on yksi toimintamme pääperiaatteista, myös henkilötietoja käsiteltäessä.  Käytämme tietojasi ainoastaan Puumerkin tuotteiden ja palveluiden markkinointiin, emmekä luovuta niitä eteenpäin. Tutustu Puumerkin tietosuojaselosteeseen!

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä