Esittelyssä: Effex-saunapaneeleiden uudet sävyt

Effex Design -tuoteperheen saunapaneelit ovat saaneet uusia sävyjä - Dusk, Ash ja Snow. Dusk eli musta on aivan uusi sävy, Ash ja Snow ovat tuttuja jo Effex-sisustuspaneeleista. Saunapaneeleiden vanhat sävyt Mist, Peat ja Walnut jäävät valikoimaan tilaustuotteina.

Effex-saunapaneelit

Linjakasta ja modernia puupintaa

Korkealaatuinen Effex Design -saunapaneeli on ilmeeltään viivamaisen linjakas ja moderni, mutta samalla sen kaunis puupinta tuo sisustukseen lämpöä ja ajatonta kauneutta. Effex-saunapaneelit on suunniteltu erityisesti saunojen ja kylpyhuoneiden puuverhouksiin, mutta niitä voi käyttää myös kodin muissa tiloissa. Tilauksesta paneelia on saatavissa myös puuvalmiina ja paksumpana (14x112 mm) versiona, jolloin se soveltuu myös kovalla käytöllä oleviin julkisiin saunoihin ja pesutiloihin kuten uimahalleihin.

LP00309 Effex sauna STS 10x108x2010 pp Snow sauna7 web
Saunassa Effex-saunapaneeli Snow.

LP00308 Effex sauna STS 10x108x2010 pp Ash pukuhuone 3 web
Pukuhuoneessa Effex-saunapaneeli Ash.


Modernia tai klassista

Effex-saunapaneelit voidaan asentaa sekä vaakaan että suoraan, jolloin kokonaisuudesta muodostuu joko moderni tai klassinen. Päätypontattu paneeli on helppo asentaa ja hukkaa syntyy vähän. Puuvalmiin Natural-paneelin voi pintakäsitellä haluamallaan tavalla käyttökohteeseen sopivaksi kun taas  Ash-, Snow- ja Dusk-paneelit on käsitelty jo valmiiksi vesiohenteisella ja -pohjaisella saunasuojalla tai -vahalla eivätkä vaadi enää asennuksen jälkeen pintakäsittelyä.

LP00308 Effex sauna STS 10x108x2010 pp Ash fiilis1 web
Effex-saunapaneeli sopii myös kodin muihin tiloihin.Lisätietoja uusista Effex-saunapaneeleista saat omalta vastuumyyjältäsi. Puumerkin muihin saunatuotteisiin voit tutustua täällä.
Effex Design -tuoteperheen tuotteilla viimeistelet seinät, katot ja kodin kosteat tilat. Effex-sisustustuotteissa yhdistyvät laadukkuus, ajattomuus ja näyttävä ulkoasu. Effex-tuotteet ovat aitoa puuta, sillä ne on valmistettu korkealaatuisesta sormijatketusta pohjoismaisesta männystä. Tutustu Effex-tuotteisiin täällä.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä