Laadusta tinkimättä - Premium House Oy

Puutaloja haasteellisilla tonteilla, kivitaloja meren äärellä ja vapaa-ajan huviloita golfkeskuksissa.  Sellaisia ovat korkean tason pientaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin erikoistuneen Premium House Oy:n rakennuskohteet tyypillisimmillään. Rakennusprojekteissaan Premium Housella on aina päämääränään laadukas lopputulos.

Effex Pickala golf
Premium House Oy on erikoistunut korkean tason pientaloihin ja vapaa-ajan kohteisiin.
Haastavia ja erikoisia kohteita

Vuonna 2012 perustettu, Espoon Keilaniemessä toimistoaan pitävä Premium House Oy rakentaa vuodessa 40-50 pientaloa pääkaupunkiseudulle. Kohteista noin puolet on kivitaloja ja puolet puutaloja.  Premium Housen liiketoiminta jakautuu omaan gryndaukseen, projektinjohtopalveluihin sekä talopakettien myyntiin ja asennukseen. Yrityksen ydinosaamista ovat haastavat tai erikoiset rakennuskohteet sekä kohteet joihin ei ole saatavissa avaimet käteen -palvelua. 

Marko Hentunen Premium House web
Marko Hentunen on tyytyväinen Puumerkin tuotevalikoimaan.

Laadukas ja laaja tuoteportfolio

Rakennuskohteen tyyppi vaikuttaa suuresti siihen, mitä tuotteita siihen hankitaan. Premium Housen omissa gryndauskohteissa lähes kaikki tuotteet aina runkomateriaaleista sisustustuotteisiin on Puumerkin valikoimasta, isoissa kohteissa usein arkkitehti määrittää käytettävät tuotteet. ”Puumerkin tuoteportfolio on laaja ja saamme samalta luukulta paljon tuotteita”, kertoo Marko Hentunen, yksi yrityksen kolmesta omistajasta. Myös tuotteiden laatu on tärkeää: ”Toimimme high-end –segmentissä, joten korkealaatuiset materiaalit ovat ehdottomuus.”

Tiedostavat kuluttajat

Kuluttajien tietoisuus eri materiaalivaihtoehdoista ja niiden vastuullisuudesta on kasvanut huimasti viime vuosina. Hentusen mukaan asiakkaat kyselevät kuitenkin yllättävän vähän tuotteiden alkuperästä tai ympäristösertifikaateista. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö tuotteiden kestävä alkuperä olisi tärkeää.  ”Rakennamme korkean tason kohteita ja asiakkaamme olettavat automaattisesti ettemme käytä heidän kohteissaan puutuotteita, jotka eivät ole vastuullisista lähteistä. Vastuullisuus on osa tuotteiden laatua”, sanoo Hentunen.

Sertifikaattien sijaan kuluttajat ovat hyvinkin kiinnostuneita sisustamisesta ja sisustuksen yksityiskohdista. Tiloilta edellytetään paljon ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, ja esimerkiksi akustiikkaan kiinnitetään paljon aikaisempaa enemmän huomiota. Asiakkaiden maku on muuttunut modernimpaan ja skandinaavisempaan suuntaan, ja he tuovat omia toiveitaan täsmällisemmin esiin.

Toimivaa logistiikkaa ja asiantuntevaa palvelua

Materiaalivaihtoehtojen määrä ja kuluttajien tietoisuus niistä ovat toisaalta aiheuttaneet sen, että rakentajat tekevät päätöksiä ja muutoksia valintoihin todella viime tinkaan. Tämä aiheuttaa haasteita tavarantoimittajan logistiikalle, sillä toimitusaikaikkunat ovat muutenkin lyhyitä. ”Puumerkin logistiikka on toiminut hyvin”, kertoo Hentunen ja jatkaa: "Saamme lisäksi asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua, ja tarpeistamme ollaan kiinnostuneita!"

Premium House työmaa web
Toimitusaikaikkunat ovat usein lyhyitä ja asettavat haasteita tavarantoimittajan logistiikalle.Kaikki perustuu luottamukseen

Korkeatasoisia pientaloja syntyy vain laadukkaalla rakentamisella. Premium Housen projekteissa laadukas rakentaminen näkyy mm. oikeina materiaalivalintoina ja työn huolellisuutena. Kohteet kosteusmitataan ja mitään pintoja ei pinnoiteta ennen kuin on varmistettu ettei kosteutta löydy.  "Laadulliseen lopputulokseen on päästävä", toteaa Hentunen. 

Premium Housen toiminta perustuukin luottamukseen ja hyvään maineeseen. ”80 % asiakkaistamme tulee suositusten perusteella. Meitä suosittelevat muut asiakkaat, tavarantoimittajat ja arkkitehdit”, kertoo Hentunen.  Projektit ovat pitkiä ja voivat kestää 1,5 – 2 vuotta. Joskus Premium House tulee mukaan projektiin jo auttamaan tontin etsinnässä. Hentunen jatkaa: ”On sukuja, joihin olemme tehneet kiinteistöjä jopa kolmelle sukupolvelle.” Ja se jos jokin kertoo tinkimättömästä laadusta.

Lue lisää Premium House Oy:stä ja sen palveluista:

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä