Puumerkin palveluja ja ratkaisuja

Kaupungistuminen ja väestörakenteen muutos ovat asettaneet aivan uudenlaisia vaatimuksia asumiselle ja rakentamiselle. Lisääntyvä ympäristötietoisuus on kasvattanut uusiutuvien materiaalien kysyntää ja avannut puupohjaisille tuotteille ainutlaatuisia mahdollisuuksia. Me Puumerkissä olemme mukana kehittämässä tulevaisuuden puurakentamista uusimmilla rakentamisen ratkaisuilla.

WoodCity_IMG_3599-2


Kuva: Stora Enso

Vastuullisia tuotteita laadukkaaseen rakentamiseen

Alkuperältään vastuulliset puutuotteet ovat valikoimamme ydin. Tarjoamme kaupunki- ja ympäristörakentamiseen palveluja ja ratkaisuja, joiden avulla rakennetaan laadukkaasti ja ekologisesti. Emme tarjoa ainoastaan yksittäisiä tuotteita, vaan tarkoituksenmukaisia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä palveluita asiakkaiden tarpeisiin. Esimerkkejä tarjoamistamme ratkaisukokonaisuuksista:

  • Sisustamisen ja kalustamisen ratkaisut
  • Runkorakentamisen tuotteet ja ratkaisut
  • Pre-rakentamisen tuotteet ja ratkaisut
  • Julkisivurakentamisen tuotteet ja ratkaisut
  • Runkoa täydentävät rakennusosat

Oikeanlaiset kumppanit

LVL-kuvaus_Kerava_nettiKehitämme jatkuvasti tuotteita ja palveluita yhteistyökumppaneidemme kanssa. Valitsemme kumppaneiksemme vain sellaisia toimijoita, jotka ovat valmiita sitoutumaan samoihin vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin kuin mekin. Tavoitteenamme on aina pitkäjänteinen ja menestyvä yhteistyö. Tavarantoimittajamme ovat johtavia kotimaisia ja valittuja ulkomaisia toimijoita. Tavarantoimittajiimme voit tutustua täällä. Asiakkaamme ovat ammattilaisia; rakennusliikkeitä, jälleenmyyjiä ja puuta käyttävää teollisuutta. 


Rakennusliikkeille tarjoamme uusimpien rakentamisen ratkaisujen lisäksi ammattitaitoista ja yksilöllistä palvelua. Tehokkaan logistiikkamme ansiosta tilaukset ovat työmaalla sovitusti ja puutavara, levyt ja muut rakentamisen tuotteet samassa kuormassa. Tarjoamme projekteihin puurakenteiden kokonaisratkaisut sekä asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt asiakastuotteet.


Teollisia asiakkaita palvelevat teollisen puutavarakaupan ammattilaisemme. Laajan puurakentamisen perustuotevalikoiman sekä asiakastuotteiden lisäksi tarjoamme kattavan teollisen kontaktiverkoston Suomeen ja Baltiaan. Teollisuusasiakkaille tarjoamme myös erilaisia kotimaan sekä viennin keräys- ja huolintapalveluita.


Haluamme, että asiointi kanssamme on helppoa ja vaivatonta. Jälleenmyyjä voi valita eri asiointikanavistamme itselleen sopivimman; asiakaskohtaisen vastuumyyjän, verkkopalvelun tai valtakunnallisen asiakaspalvelun. Autamme valikoiman kehittämisessä ja pidämme huolen tuotteiden saatavuudesta asiantuntevan palvelumme ja toimitusvarmuutemme avulla.Lue lisää Puumerkin tarjoamista palveluista ja ratkaisuista:
Puumerkin palveluja ja ratkaisuja -esite (pdf) (4.7 MB)


koukkuniemi_20170331_125 web

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä