Emoyhtiömme Stora Enso on Lahden seitsemänsien MM-hiihtojen pääyhteistyökumppani

MM-hiihdot ovat satavuotiaan Suomen suurimmat juhlat ja seitsemännet MM-kisat Lahdessa, joissa kisatunnelmaa nostatetaan aidossa Salppurin hengessä. Jännitämme omiemme puolesta ja kannustamme yli 700 urheilijaa useasta eri maasta huippusuoritukseensa.

IMG_9074

Stora Enso ja Lahti2017 näyttävät tapahtuman avulla yhdessä tietä ympäristön kannalta kestävämpien tapahtumien järjestämiseen käyttämällä kisoissa uusiutuvia, puupohjaisia materiaaleja ja maksimoimalla niiden kierrättämisen ja uusiokäytön.

Uusiutuvien materiaalien yhtiö Stora Enso haluaa Lahden MM-kisojen pääyhteistyökumppanina olla edistämässä ympäristön kannalta kestävämpiä tapahtumia. Stora Enso on Lahdessa esillä teemalla ’100 % uusiutuvaa 100 % urheilun puolesta’.

Uusiutuvat materiaalit MM-hiihdoissa

Stora Enson moderneja puuelementtejä on nähtävissä kisoissa esimerkiksi palkintojenjakokorokkeessa, kisalaskurissa, laavuissa, pääportissa sekä mäkihyppytornin sisustuksessa.

Stora Enson uusiutuvat materiaalit ja osaaminen yhdistyvät monissa MM-kisojen tuotteissa. Mitalit jaetaan aaltopahviselta tarjottimelta ja niiden säilyttämiseen urheilijat saavat kauniit ja kestävät kartonkirasiat. Kisavieraat pääsevät laskemaan mäkeä maitotölkkikartongista valmistetuilla liukureilla ja nauttimaan juomansa kartonkikupeista.

Yleisö voi Lahden MM-hiihdoissa kannustaa suosikkejaan biokomposiittitorvilla, joissa uusiutuvilla puukuiduilla on korvattu fossiilisia raaka-aineita. Biokomposiittitorvi on osoitus siitä, että Stora Enso pystyy tarjoamaan innovatiivisen ja ympäristön kannalta kestävän vaihtoehdon muoville.

Stora Enso toimittaa myös kaikki MM-kisojen paino- ja toimistopaperit, sekä on jo toimittanut kirjapaperia kisoihin liittyviin uusiin teoksiin.

Lahti2017 pähkinänkuoressa

  • 22.2. - 5.3.2017 Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut Lahdessa
  • Tapahtuman odotetaan tavoittavan 600 miljoonaa TV-katsojaa, 250 000 kisavierasta, 1 500 median edustajaa, 700 urheilijaa, 6 000 Stora Enson vierasta ja arviolta 2 000 työntekijää.
  • Kisainfoa, MM Lahti 2017!

Kisaportti
Tervetuloa Lahteen!


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä