Asuntomessut Mikkelissä 14.7. - 13.8.2017

Tämän kesän asuntomessut järjestetään Mikkelissä Saimaan rannalla, noin kolme kilometriä kaupungin keskustasta. Messualueen rakentamisessa on lähtökohtana ollut Saimaan vesistö ja sen hyödyntäminen sekä alueen luontoarvojen ja liikuntamahdollisuuksien sitominen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Asuntomessut 2017


Messukohteet

Messualue koostuu neljästä erilaisesta korttelialueesta, joissa asuu hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia perheitä, ja messukohteissa on monenlaisiin elämäntilanteisiin soveltuvia asumismuotoja. Messujen 31 kohteeseen pääset tutustumaan täällä.

Messualueen rakentamisessa oli tavoitteena luoda asuinalue, jossa ihmisen on hyvä olla. Tavoitteeseen pyrittiin neljän teeman - "Kaikki kunnossa", "Uusiutuminen", "Saimaa, järvi ja vesi", sekä "Kustannustehokkuus" - avulla. Lue lisää teemoista täällä. Messuilla kannattaa vierailla ainakin seuraavissa kohteissa:

  • Kohde 26 Kotikontti, näytteilleasettaja Mammuttikoti

Kotikontti on skandinaavisen moderni puutalo, joka on suunniteltu kahden aikuisen tarpeisiin. Kotikontissa kannattaa kiinnittää huomiota upeaan tummaan ulkoverhoukseen UTW-profiililla sekä isoon lehtikuusiterassiin. Sisäverhouksessa mielenkiintoista on etenkin mittatilaustyönä tammesta tehty Effex-paneeli.

  • Kohde 27 Villa Kuusikko, näytteilleasettaja Carlson

Villa Kuusikko on moderni, avara ja valoisa kivitalo, joka on Kotikontin lailla räätälöity kahden aikuisen kodiksi. Helppohoitoisesta pihasta löydät lehtikuusiterassin, sisäverhouksessa on käytetty mm. Wicco Valmispaneelia STS 15x145.

  • Kohde 31 Samitalo Villa, näytteilleasettaja Samitalo

Samitalojen kohde on suurperheelle suunniteltu yksikerroksinen ja avaralla pohjaratkaisulla oleva puutalo. Ulkoverhouksessa on käytetty sekä UYW- että UYV-profiilin ulkoverhouslautoja, terassi on ruskeaa kestopuuta. Sisäverhouksessa on käytetty mm. MDF-paneelia.


Liput asuntomessuille pääset ostamaan täältä.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä